Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Död

tankar svävar runt,
i mitt tomma huvud,
hur kommer jag att dö?
hur kommer andra att dö?
varför är livet så svårt att leva,
det är ju ändå så lätt att dö.
även om man vill dö,
så blir det svårt.
så jag frågar,
varför ska man leva,
när man känner,
sin lust till att dö?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:15



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
den som lever får veta...
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist