Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Varför

varför har alltid varit en fråga,
när jag var liten frågade man sig,
varför kärlek är så svårt att förstå.
nu sitter man här och har ett djupt hat,
tilldelat det man kallade kärlek,
varför gör vissa så mot andra?
varför visste ingen om det?
varför gjorde ingen något?
varför så sent?
varför såg ingen?
varför sa aldrig någon imot?
varför är en fråga jag länge ställt mig,
med många slut.




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:19



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
folk vill inte se, vill inte lyssna, vill inte höra...
din text biter djupt in i sinnet!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist