Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


När

när man va liten,
va man lycklig?
när man va liten,
visste man,
vad som va rätt eller fel?
när man va liten,
kunde man förstå?
när man nu är stor,
finns det ett hopp?
när man nu är stor,
finns det något kvar?
när man nu är stor,
vill man leva vidare?
när man nu är stor,
vill man ha barn?
när man nu är stor,
vill man då bli gammal?
när man sen är gammal,
har man levt ett bra liv?
när man sen är gammal,
vill man verkligen dö?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:21



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
ja ryser när ja läser denna!
du träffade med orden så klockrent att de nästan blir skrämmande!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist