Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Blod

det blod jag spillt,
det blod jag har sett,
det blod jag har,
är det som pumpar,
i mitt hatiska hjärta.
det blod jag har,
vill ej cirkulera.
blodet i mina ådror,
har aldrig velat leva.
det blod jag äger,
vill ej tillhöra samma ätt,
ej samma släkt eller familj.
så varför vandrar detta blod,
dagligen genom min kropp?
det är törsten,
som håller det vid liv,
lystnaden efter hämnd.




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:21



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Gillar din dikt. Beskriver känslan som personen har. Din dikt funkar lika bra om du skippar sista raden. Då får läsaren själv fylla i, vilket ger mera touch och spänning åt texten.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist