Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Eld

en vackert brinnande gas,
elden är min vän.
elden sviker aldrig.
eld kan i andras ögon döda,
men i mina bara lite lätt bränna.
eldens vackra färger,
kan ses som röd, blå, gul mm.
ett blåmärke som gör ont och är fult,
är inte så eligant och älskvärt,
som en snörande ljuslåga.
det kan inte beskrivas med ord,
hur blomstrande fin en eld kan vara.




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 03:22



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
elden symboliserar mycket...
och eldens brinnande låga kan vara fängslande på många sätt likaså ditt sätt att beskriva den!

men ha i minnet att den även kan tillintetgöra mycket...
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist