Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onda drömmar gör ont när man vaknar

Smärtan i livmodern kunde inte jämföras
med ringandet i öronen
när de sa
\"ingen passage\"


tankarna som tänktes kunde inte stoppas
med kramar och tröst
eller ens med glass


De kunde inte
passera
penetrera
in till hennes inre
som aldrig skulle växa
dela sig
bli två


hon grät sig själv till vakenhet




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-16 11:50



Bookmark and Share


    AJ Larsson
Jag instämmer i föregående, tolkningsbar dikt. Den berör. Du är vansinnigt talangfull.
2007-01-19

  Ola Rydberg
mycket stark dikt
som är tolkningsbar
gillar
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad