Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och märkena börjar blekna

 

Förr höll jag i en kniv med en längtan

en längtan om befrielse

en smärta som gick att se

vägde kniven försiktigt i handen

lät den vila över skinnet

 

Förr höll jag i en kniv med en längtan

 

nu

 

är den bara

disk




Övriga genrer av Mareld
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:48



Bookmark and Share


  Herr Morris
märkena bleknar
aldrig
endast längtan
då den villar
i mål


De fyra sista raderna är magiska!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld