Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Menar ingen på poeter...)


Copycat


Ständigt om mitt liv du
fantiserar
Att ditt begär jag
poetiserar

Vill som en skugga dig
prognosticera
Under sjukdom copycat
kronologisera

Mina kläder jag vill
plombera
och ditt snyltande
omdirigera

Dina begär jag vill
normalisera
Få ditt omlopp sluta
pulsera

Tar härmed din bjällra
krossar den för att
symbolisera
Mina ord kan du inte
längre
kamouflera




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:00



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Ja ...ruggigt när någon smyger bakom och imiterar...tar efter...man har ju sin integritet att tänka på...så det så...Din dikt speglar hur det kan förhålla sig mellan människor och som sagt inte just här kanske...men runt omkring oss...man får ha ögonen på skaft och vakta sitt revir!!!!
2007-01-17

  Eline.P
Noterar att du välkoordinerat rapporterat :)
2007-01-16

    JJ VIP
Ord och inga visor.. tur man inte stod i skottlinjen.... Mvh. JJ.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina