Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till ro min själ


Lugnet
har kommit ifatt mig

knackar mig på axeln
vill bli min följeslagare

frågan är
om min tillit till dig
är stor nog...






Fri vers av Tosan VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-16 23:18



Bookmark and Share


  Jojo
nej, det är ju det som är det svåra
2007-03-15

  Bengt VIP
Hej!
Jag vill bara tacka för Dina besök på min sida :-)
Bengt
2007-02-22

  Marreb
Åh, vad bra skrivet.. fattar precis!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP