Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora ett barn, även det ofödda,är väl det hemskaste


Minnet av ett annat hjärta

Du växte i min kropp
lilla okända barn
Men något var fel
En dag tog det stopp
Nu finns du inte mer
Jag minns hur det var
Hur du växte därinne
Nu är du blott
ett kärleksfullt minne




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 1202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-17 06:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
jag försöker förstå... kan naturligtvis inte... men känner djup smärta ..
2007-01-17

    Lindizz
med kärlek och sorg beskriver du det så fint..
2007-01-17

    ej medlem längre
En mycket sorglig, hjärtskärande
och ärligt moderstext... :(
2007-01-17

  annso.fie
Usch så hemskt.. Det finns nog inget värre än att förlora ett barn. Jag förlorade min kusin när han var tre år, och den begravningen var nog det mest smärtsamma jag någonsin varit med om..
Vackert och kort skrivit i sin enkelhet. Mycket bra
2007-01-17

    Lena Nilsson
Starkt att kunna lägga det bakom sig med ett sånt lugn!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt