Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i´m your east


korrektion

 

hur jag satte

dig som norr

mig som söder

 

visade sig vara sant

bara sett ur liggande ställning

 




Fri vers av molly crayons
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-17 13:20



Bookmark and Share


  Elin R
Så avskalat, säger så mycket, även om man inte riktigt vet vad.
2007-01-22

  Daniel_78 VIP
härlig kortis
2007-01-17

  Christer
jag är inte helt säker på varför
men jag tycker
jättemycket om den här
kortingen

/c
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons