Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...



Märkt av dig.

Noterat av mig




Fri vers av synda
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-05 13:39



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
Den här fåordigheten är så kryptisk att man kan skriva en hel uppsats på 60 sidor för att uttömma alla möjliga tolkningsvarianter.
- Två neutrala meningar som alla kan applicera vart efter sitt eget tycke.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

synda