Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gevalia Blå


jag säger god morgon gevalia blå

och önskar jag kunde byta

porslin mot mina till dina läppar




jag säger god kväll tv-brus

och önskar jag kunde byta

timmarna mot sekunderna till ögonblicken med dig




jag säger god natt absolut rent

och önskar jag kunde byta

lakan mot min till din hud




jag säger sov sött lejonhjärta

och önskar jag kunde byta

mig själv mot allt till honom du drömmer om




Fri vers av Johannes
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-01-17 15:16



Bookmark and Share


  Lady_A
Riktigt riktigt bra! Underbart formspråk i de där sista raderna i varje vers som:
"och önskar jag kunde byta porslin mot mina till dina läppar"

Och inga av upprepningarna som lite är ditt signu men som jag ändå kan haka upp mig så väldigt på...

Den här gillar jag skarpt och lika träffsäkert perfekt slut som alltid!

*applåder*
2007-01-19

  Jessica Ewa
Text med snyggt flöde som inte tappar någonstans på hela vägen. Bra!

// Jessica Ewa
2007-01-18

  Ms Lovecraft
Aaah! "'honom' du drömmer om" måste det ju vara!
Sweet text men språkfascisten i mig ryckte just till.
2007-01-17

  Матрёшa
Så underbart du skriver. Din stil har förändrats en men du behåller rytmen o du skriver helt underbart fina dikter nu =) Den här var nästan så där att man fäller en tår. Du skriver med en känsla som når ut i fingerspetsarna hos mig som läsare. Jag gillade den här dikten väldigt mycket!! =)
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes