Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom 167 minuter (fortfarande, vad du än tror)

 

om du till mig skrev i ett litet sms

eller ringde klockan fucking tre på natten

och om dina ord var:

jag behöver din vänvärme

skulle det inte dröja mer än 167 minuter

för mig att stänga in sårade dumegokänslor

i min överfyllda mörka garderob

och packa ner mina bästa vänkramar

och mitt klokaste lyssnaröra

inom 167 minuter

skulle jag vara sittandes

på stockholms fulcentral

med en tågbiljett i handen

slutstation Du

 

 




Fri vers av ellabella
Läst 1389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-01-17 16:36



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
vilken underbar vänskap!
2008-03-22

  Nanno
hmm..så vacker..gillar den skarpt
kram
Nanno
2007-06-16

  Krissie
Bokmärkt!
2007-05-14

    ej medlem längre
Vackert, alldeles speciellt, mycket nära och vilken snäll vän du är då, tack för läsningen
2007-04-22

  lodjuret/seglare VIP
men, käraste vännen,
för en vän i nöd är det ju bulle som gäller,
eller har taxi slutat köra dit
där du bor i hårda stan?
2007-04-15

  Antropofagen
Så gör man för vänner man värnar och kärlek som bonkar i bröst.
Varm tanke som jag hoppas att även slutstationen för dina ord läser.
2007-03-18

  Sofie Viktoria
Den här kan vara så där både ock. Antingen den underbara vännen som sticker iväg, lämnar allt för att hjälpa. Eller den obesvarat förälskade som gör allt för den andre även när man inte borde. Ganska hårda ord som lämnar ett mjukt avtryck hos mig.
Bokmärkt.
2007-03-17

  navigo
hallå där! Vilket tåg atr 167 min till GBG?? :D *S*
2007-03-01

  Mangal VIP
Ohh. Träffar tungt. Full fart igenom texten. Intressant. Bra språk. Härliga ordkombinationer.
2007-01-25

    BetweenTheLines
wow....det här är...jävligt bra
träffar som en isklubba på mitt eget jävla ego...smältande
2007-01-17

    ej medlem längre
Underbart.........ett unikt språk du har vännen, jättebra
2007-01-17

  Micael Axelsson
Signe dig, för den värme som denna sprider.
Få är det väl som kan uttrycka sig så medryckande, som här...
2007-01-17

    Camillaa
Wosh,
drogs verkligne med i
din text!

/ C
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

ellabella