Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Denna texten försvann, men nu lägger jag in den igen ! * *lång lidelse viar*


Som kristaller som föll ner från himlen drog jag en suck



Under himlens stjärnor vilar det
som jag aldrig hann säga

Innan,
du rev ner
Allt det jag byggt






Med en enda





Knivskarp
blick.

Och den blicken
den sa allt
som dina tårar velat säga
när de runnit ner för krossade drömmars kinder

~




Fri vers av inspiration.
Läst 619 gånger
Publicerad 2007-01-17 16:41



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbaar!
så mycket känslor
och träffsäkra likheter :)

/ C
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.