Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droger som hjälper men inte finns

 

letar efter dörrar till livets evighet

där stjärnorna lyser blått och går att ta på

 

Och känner du att kärlek inte är någonting för dig

får du bli hög på lycka

och uppdatera hjärtat på det viset istället




Övriga genrer av osynlig
Läst 717 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:26



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
*smile*fint skrivet
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig