Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And if you believe in dreams, or what is more important that a dream can come true oh, i miss you.


hopp&drömmar


Varje minut som går hade jag kunnat vara på en bättre plats och levt ett bättre liv.

Jag hade kunnat vara lyckligare.

Varje minut som går...
Då tänker jag på allt jag skulle vilja göra med mitt liv.

Ta den jag älskar i handen och rymma min väg till ett främmande land.

Eller skaffa en häst på något sätt och rida ända tills vägen framför mig tar slut.

Kanske lägga mig på gräset i en park och stirra upp på himmeln en hel dag.

Jag skulle också vilja ta en god vän och en vattenpipa ut i skogen, och övernatta där med allt som man behöver för att överleva: en limpa bröd, jordnötssmör, ett flak öl och några paket cigg.

Jag har länge velat prova på livet som uteliggare. Jag skulle vilja göra det. Och sedan göra det till en liten dokumentär att skratta åt i resten av livet.

Jag har länge velat älska i mitteln av en fotbollsplan. Jag har fortfarande inte gjort det. Skäms på mig. Alla drömmar som går att genomgöra ska man genomföra.

En dag så kanske jag uppfinner mitt eget bakverk. De som har smakat något som jag har bakat vet om att jag är ganska duktig. Den ska ha något med blåbär att göra.. För jag älskar blåbär. Men bara om de är tillagade och mosade.

Någon gång i framtiden, så skulle jag vilja spendera en semester tillsammans med en total främling. Dela hotellrum, dela säng, dela allt. Och när semestern är slut så ses vi aldrig igen.

Men en dag.. då ska jag helt säkert genomföra ett projekt jag kom på när jag var 15.
Att krama alla träd i kungsparken.




Övriga genrer av Arnella
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:59



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Vi har alla drömmar. är det inte dom som driver oss?
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella