Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you meant it<3<3


ett löfte





jag har ingen ro
utan dig i min kropp
jag känner ingenting
åtminstone inte lika väl
som när du är här
jag antar att jag verkligen förstått nu
att du är vad jag behöver
för att riktigt känna denna värld

dagarna kommer gå
det vet vi att de kommer ta på oss båda
men inuti mig sjunger en mjuk stämma
som lovar att vi tillsammans kommer förevigt stå
om vi bara värnar om varandra




Fri vers av R4ikirI
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI