Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kent - innan allting tar slut


Till hjärtat



jag har glömt bort hur det känns
att vilja komma hem
till mig själv

allt är tårar
och allt rinner som sprit
längs strupen

ner
ner
till hjärtat


och jag bränner alla påhittade fotografier
på framtida semestrar
och högtider

allt är aska
och allt brinner som eld
längs strupen

ner
ner
till hjärtat


och jag krossar alla drömmar
att vara speciell utan fel
i dina ögon

allt är sant
och allt försvinner som lögn
längs strupen

ner
ner
till hjärtat


och jag bedövar allting
med någonting
i hopp om ingenting

allt är tid
och allt hinner dö
längs strupen

ner
ner
till hjärtat





Fri vers av Johannes
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 12:40



Bookmark and Share


  Mimsan
Bra bra bra bra bra, ryser när jag läser den.
2007-02-14

  jeremy
tough shit, jag gillar den. talar sant liksom.
2007-01-18

  Ms Lovecraft
och jag bränner alla påhittade fotografier
på framtida semestrar
och högtider

Ashes to ashes. Börja röka också så blir det komplett.
2007-01-18

  Матрёшa
jag säger det igen: det här är underbart! I den här diten förklara du krossade drömmar. Den känns självutlämmnande, o det där med att 'allt till hjärtat' är ju verkligen sant. jag gillar den här skarpt! =)
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes