Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev under influens av drogen marijuana. Att den återspeglar någon sorts logik över huvud taget är med största sannolikhet en ren slump. Trots det anser jag den vara en av mina intressantare verk. Publicerad för första gången 2005-08-01.


The Broken Girl

She walks through the streets...
...with no ending of her shame.
Looking at all the people she meets...
...all looking; looking exactly the same...

...and she looks just like them.




Fri vers av Fisknils
Läst 703 gånger
Publicerad 2007-01-19 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fisknils