Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållpunkter

Håll in (magen)
Håll ut (genom dagen)
Håll fast (vid din tro)
Håll igång (jobba och gno)
Håll höger (i trafiken)
Håll vänster (i politiken)
Håll i (tappa ej taget)
Håll på (det rätta laget)

Håll om (mig)
Håller av (dig)




Fri vers av Lillasyster F
Läst 1176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-19 09:01



Bookmark and Share


    bottle of pop
ohh, vilken härlig! så fyndigt.
2007-05-18

  "Silver" VIP
Men alltså, du är ju HELT otrolig! Så fyndigt, så kul, så genomtänkt och finurligt - go little sister!
2007-01-19

  nettizen
Men det var väl hållbara hållpunkter att hålla på. :)
Bra skrivet!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F