Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bam Bam! (Love shot me from the hip and got a lucky hit)


Enade vi står, söndrade vi faller.




jag blöder
jag blöder bara tårar

ur dessa söndrade
ur dessa sår

från fragment
från idag
från igår



jag har metall i magen
jag har metall i magen och is i glaset

och jag blöder
och jag blöder bara tårar

när jag fyller alla kärl
när jag fyller alla kärl med vad som helst

bara det brinner
bara det brinner mer än vad jag känner

så ge mig vad du har
så ge mig mer än vad du har

ge mig allt
ge mig allt och lite till

bara det brinner
bara det brinner mer än vad jag känner



för jag blöder
för jag blöder tårar

ur dessa söndrade
ur dessa sår

från fragment
från idag
från igår




Fri vers av Johannes
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-01-22 09:59



Bookmark and Share


  Smultris
Say hey Johnny Boy, The battle call
United we stand, Divided we fall
;.)

Gillar fan dina texter:)
2007-01-22

  Ms Lovecraft
så ge mig vad du har
så ge mig mer än vad du har

ge mig allt
ge mig allt och lite till

Härlig desperation.
2007-01-22

    Tamsyn
helt fantastisk!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes