Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Cecilia

Du är så stark.

Alltid har du svar.


Men jag tror

och kanske hoppas lite grann


Att du har en svag sida någonstans

Så att jag kan hjälpa dig

åtmistonne hälften så mycket


som du har hjälpt mig.




Fri vers av Decor
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-01-19 17:33



Bookmark and Share


  sorgsen
Till Therese

Du är en klippa i stormen
som man alltid kan hålla fast vid

Den som alltid är trygg

Vare sig du vill det
eller inte
så kommer jag att hålla hårt fast i dig

För en sådan pärla finns inte någon annanstans
och hon är ovärdelig



för mig
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Decor
Decor