Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silent silence

Jag hatar
Ljud, röster.

Jag älskar
Sång, musik.

Tyst
Tystnad.

I\'ll take
A quiet
Life.


Musik är det ända mina öron vill höra




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-01-19 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET