Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har köpt en dubbelsäng!




Du tog din dubbelsäng
och gick ut ur vårt bo
Du trodde jag skulle bli ensam
och på ingen framtid tro


p.s. jag köpte en ny dubbelsäng
och på den ritat fjärilar.
nu sover jag som aldrig förr;
utan bekymmer och oro.




Fri vers av Ilana
Läst 648 gånger
Publicerad 2005-01-21 21:20



Bookmark and Share


  Bysmeden
Bra med dubbelsäng, nu är du inte beroende av något särskilt väderstreck. Så lilla gumman, sov gott.
2006-01-29

  Markattan
Hoppingivande, befriande rader! Härligt!
2005-01-26

  Jenny*
skönt att höra att det finns hopp.
2005-01-23

  Cattis Rönn
hämnden är ljuv..Bra skrivet!
2005-01-23

    Göte Holmlund
hämnd...sov gott!
2005-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana