Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


vinterbiten

den biter mig i kinden
likt vintervinden

vriden ur livsgrönskan

den trallande trolösa

tryggheten




Fri vers av kanelen
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-01-20 10:56



Bookmark and Share


  Antropofagen
Härligt dikt där man anar kylan mellan raderna. Också.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen