Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldlås

Mitt blygsamma sköte
lade jag in en låda
fylld med de värdesaker
du rånade av mitt hjärta.
Låst
med guldlås,
fördolt bland dyrbarheterna
som utgör min själ

och den puppa jag har gömt
skall öppnas
och långsamt skall min fjärill
flyga,
mina skatter skall den bära
till friheten
och åter skall mitt sköte vara en livkälla




Fri vers av Ilana
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-01-22 13:33



Bookmark and Share


  Jenny*
självrespekt på högsta nivå.
2005-01-23

  Rachel Roth
....håller helt med Cathy....
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana