Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don\'t like to

Jag sprang
sprangsprangsprang
sprangsprangsprang

Råkade ta tag i dig
Någonstans på vägen
För att andas
Andas In
Ut
Och in igen

Men du har gjort
så att jag har
börjat springa
springaspringaspringa
springaspringaspringa

Igen
Stoppa mig
make me breath
Jag tappade bort ljuset
i slutet av tunneln
någonstans här

Springa
Sprang
Sprungit

Jag har sprungit
sprungitsprungitsprungit
sprungitsprungitsprungit

och jagats (jagatsjagats)
länge
född i tystnad
lever i tystnad
äter tystnad
anadas tystnad

Tystanden äter oss inifrån

Råkar ibland springa in i någon
Stannar upp
Hittar balansen
Säger förlåt
Och springer sedan snabbt
Iväg jadag av rädlsan

Letar
Efter
dig

Ibland kommer sånna som du
och tar tag i min arm
säger
Ta de lugnt, andas in, ut, och in igen
Men det slutar ändå med att ni
skriker
hatar mig
krossar mig




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-20 20:17



Bookmark and Share


  Emilie
jag blev tvungen att läsa texten om igen för att riktigt förstå,
(har en förmåga att kasta mig över bokstäverna).

du skriver stiligt, men om du kortar ner den lite till kan den bli ännu stiligare.

Gillar att du blandar in engelska meningar, är väldigt svag för det^^
2007-01-20

    Oprofessionell
Bokmärkt.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie