Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in


Näst längst in
finns skräcken

allra längst in
finns frid




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 612 gånger
Publicerad 2007-01-20 20:47



Bookmark and Share


    Erika H
ja just så, tror jag
för när man är livrädd
finns ingen frid
förrän rädslan är besegrad
och för det krävs mod

du hittar alltid dessa klokord, så fint framförda, i all enkelhet men det är så mycket tyngd bakom
mycket bra!
erika
2007-02-02

  frostyran
Mycket träffande, som inger hopp..! Tack för att du njuter av livet!
2007-01-30

  KristinaE
Mitt i prick utan pardon, en perfekt skapelse.
2007-01-28

  Nic
Så fantastiskt träffsäkert.
Ska tänka på detta och försöka forcera skräckens mur
för att komma vidare in till den längtan efter frid som finns
2007-01-26

  Albert
så är det!
vad enkelt egentligen, men svårt att ta sig igenom den där skräcken, usch vad hemskt kan det vara, men...
den här måste jag få använda, rita på blädderblocket, får jag det?
2007-01-23

  Agnes
Amen!

Låter som ett klokt barn har tänkt till (det är en komplimang - har själv tre barn som löst många av mina livsfunderingar med sina tankar)!
2007-01-23

  a h de v
väldigt fint
lugnande
hoppfyllt
2007-01-22

  sorgsen
Kan inte gör annat är att le
Det är nog sant det du säger
2007-01-22

    HiFi
inne i mitt inre

delar de lägenhet

de jävlarna... hehehe


härligt att du tar upp skillnaden
för alla vet inte det
att det finns där
och att vi har vår fria vilja att välja vilket vi vill ta fram...
2007-01-21

  rebecca d
bra uttryckt! vem vågar sig förbi skräcken, är ju sen frågan...men om: vilken belöning...det vi längtat efter....
2007-01-21

  Markattan
Minimalistiskt med mycket innehåll.
Ord som tål att tänkas på.
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist