Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att \'överge\'


att \'överge\' är samma sak
som att \'ödelägga\'

Jag överger ditt medvetande utan smärta i mina funderingar

men i verkligheten

blir det rått och kallt och \'ödelagt\'
när man \'överger\'
någons hjärta

och fyllt av hat
och tårar

ÖVERGE - lämna, ge sig av från o. d.

i ordboken är det så lätt

vem ska få höra allt gnäll, men
all sorg

när ingen finns kvar?

vad är det värt, det här.
vad finns det för mening med att överge,
att ödelägga,
om inte känslan
av att växa bort

Kanske ?

Jag går tyst min väg framåt
utan något att dölja i mitt yttre

Jag går tyst min väg framåt
med många
många tankar
som tynger ner

hemska önskningar
om
överge
om
ödelägga

undrar om sannningen någonsin slängs
i ansiktet?

Hur ska jag veta?

jag vet vad som borde vara rätt,
jag är dum
Du är snäll
och söt
och rar

men kanske är det sant
det jag ser ibland,
en hård, ful sida att dölja
under ett friserat hår?

jag undrar vad jag ska dölja
och visa

Innan var det lätt
men nu är det svårt.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-01-20 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag