Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skippa punkter och kommatecken är lite lagom provocerande, klart att jag vet det. Fast jag hade lust att prova skriva i den här stilen, inte för att jag lyckades. Alls.


minus

Jaha, du hade lixom GLÖMT att han sabbade allt?
Och det är klart man kan tycka att man ska svara \"nej men det är ju inte DET problemet ligger i\" fast haha vem menar det egentligen det är ju sånt man säger lixom för att lugna ner alla och lixom \"nejnejabsolutinte jag är så glad för din skull, nu är du inte 7.2 snöflingor ifrån längre, det är ju lixom äkta skit alltihopa\"
Jag vill banka ner dig i en sockerkaksbunke.

Skavsår.

Du är som ett enda stort skavsårsplåster lite för tätt inpå, ja lite för tätt inpå lite för nära lite för intim ja lite sådär för mycket som bara du kan bli lite ibland när du inte riktigt är dig själv, nä, när är du dig själv egentligen?

Ja du är lite för taggig för mig ibland älskling ja lite för taggig och så får jag lust att kalla dig älskling även fast det är lite fel lite för löjligt ja lite för löjligt älskling för ett såhär gigantiskt jättemegaenormt problem fast vi kan ju alltid försöka ett tag till




Övriga genrer av hell.o.kitty
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-01-20 22:36



Bookmark and Share


  carmie
Förlåt att jag använder den här kommenatar grejen;
Men känner du nån Josefine i Fagersta? Känner igen bilden från henne nämlige, men ajg aknske blandar ihop :]
2007-01-23

    Albion
"Ja du är lite för taggig för mig ibland älskling ja lite för taggig och så får jag lust att kalla dig älskling även fast det är lite fel lite för löjligt ja lite för löjligt älskling för ett såhär gigantiskt jättemegaenormt problem fast vi kan ju alltid försöka ett tag till"

Alltså jättefint. Lite lagom provocerande kanske du tycker. Men det blev ju jättefint och bra och så. Det är bra utan punkter och kommatering.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty