Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till alla mina underbara vänner! Jag älskar er alla <3  


mina vänner <3

 

Mina vänner är dom bästa man kan ha
Mina vänner vill alla ha
Dom är alltid där för en
När man behöver en vän
När man har det svårt
Och livet är hårt
Då finns dom vid ens sida
Och hjälper en så mycket
När trycket
Är hårt
Och livet är svårt
Ja mina vänner finns där för mig
Så som jag finns där för dom
Vi hjälper varandra
Så som vänner ska göra
Mina vänner är dom bästa man kan ha

 

 

* Ni vet alla vilka ni är <3 *




Fri vers av Mikaela
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 13:32



Bookmark and Share


  iily
gud jag hoppas jag räknas me?
tack isf..:D vi älskar dig
2007-07-27

  Freeman
Jättehärlig och varm dikt som visar precis vilken fin vän DU själv är som kan uppskatta dina vänner som du gör. =D
2007-02-27

  september07
ja! jag vet att du menarmig mest! att denna dikt är ämnad för mig! tackar! tack!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela