Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skratt


att skratta är underbart
som en frigörelse
människor kan skratta

en bebis skrattar
lika bra som en gammal människa

skratt känns skönt i kroppen.
Att få skratta lite, glömma det onda,
skratta åt att det blev som det blev.

Jag skrattar gärna,
gång på gång.

men om du vill skratta åt mig
får du låta bli,
för jag vill bara ha vänner
som skrattar med mig.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:42



Bookmark and Share


  Markattan
Skratt är underbart och hälsosamt, men man ska absolut skratta med varandra, inte åt varandra, det har du helt rätt i.
2007-04-27

  Mr G
Skrattet är en förlossande del i en människan liv.
Ett skratt kan faktiskt förlänga livet.
Hånskratt är ju naturligtvis en helt annan femma.
Men skratt är nog det vi behöver varje dag.
Så håll skrattet levande så länge det någonsin går.


Skrattet en viktig del av vårt liv. Bra dikt med ett bra ämne

Mr G
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag