Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dan då du inte kom

 

Går i blåa plast sandaler
På den varma sandstranden
Solen glänser i vattnet
Jag går helt själv
Vinden blåser i mitt hår
Vattnet sköljer mina fötter
Det är så varmt
Jag väntar på dig
Vi skulle träffas här
Jag går och tänker på dig
Tiden rusar iväg
Du har inte kommit än
Väntar ett tag till
Ingen syns till
Jag går sakta tillbaka
Med gråten i halsen
En liten tår faller ner för min kind
När jag kommer hem så kan jag inte hålla gråten tillbaka
Tårarna forsar ner
Jag vill bara skrika
Låser in mig på mitt rum
Undrar varför du inte kom
Kan inte sluta gråta
Kan inte sluta undra
Dagarna går och det blir till veckor
Ser stranden från mitt fönster
Och den påminner mig om den dagen
Kan fortfarande inte förstå
Varför du inte kom
Varför du bara lät mig gå där alldeles själv
Glömmer det aldrig
Stranden kommer alltid påminna mig om den dan
Den dan då du inte kom




Fri vers av Mikaela
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 17:57



Bookmark and Share


  anoonym
Jätte fint skrivet
2007-12-01

  Lollan_
sötig.. och sorglig.. :)
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela