Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Äntligen, De Där Händerna


Det har aldrig någonsin varit så självklart
aldrig någonsin har känslan varit så exakt
Så precist avvägd,
Så perfekt som då

I dina armar

När hjärtat snabbfladdrade som en fjäril och
slog lugnt men målmedvetet
På samma gång.

Det är hit livet har fört mig, tänkte jag.
Alla ord jag skrivit,
Alla danser jag dansat,
Alla sånger jag sjungit,
Alla skratt jag skrattat.
Alla misstag jag gjort,
Alla tårar jag fällt -
Hit, in i din varma famn en bakisgrå söndag i januari.

Mitt lyckliga slut har äntligen kommit och
det spelar ingen roll vad som händer nu för
Jag har så vackra minnen
och Du,
Du har så mjuka
händer.




Fri vers av Veronica.
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-01-21 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica.