Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är också sån som drömmer djupt om sommar (ibland)

 

krasade fönster vill inte berätta vad svar är

för saknaden har inget slut

händerna har ingen räckvidd dom vill åt

för det ända här, det ända här

är mörker och kyla

frostade glas

vi kommer ingen vart någon mer

för snön är för djup

fastnar man så är det inget återvändo

och is är lika farligt

för där någonstans i djupet

vilar saknad

en saknad efter sol

alla vi saknar sol

Men ingen försöker hoppas på att den finns

Nej alla säger att den inte finns

Men dom drömmer

Och det gör jag också

Jag drömmer

Och jag hoppas på något mera ljust

Och

 

Någonstans där djupt nere

Vilar sommar

Men dom tror mig inte




Fri vers av Jinzan
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan