Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle ju vara tvärtom...


trodde du skulle bli en prins...
men du blev en padda, till och med.

Pussade grodjäveln helt i onödan..




Fri vers av synda
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-02-10 15:50



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det är aldrig så som man tror att det är
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

synda