Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska jag skaffa larm eller i alla fall en rävsax för att hålla tjuvarna borta....


De sa att de inte kunde göra något

 

Ringde polisen
berättade som det var

hjärtat inkräktat




Bunden vers (Haiku) av Nettan
Läst 582 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:49



Bookmark and Share


  Nettan
Jag vill bara upplysa Steve och er andra karluslingar att rävsaxen kommer att vara placerad på ett KRITISKT ställe....sedan är det upp till er egen fantasi att fundera ut var:)
2007-01-23

    Mattias Karlsson
Rävsax är nog det enda som hjälper mot karluslingen;)
2007-01-22

  astranova
snyggt, på alla sätt. kan inte ge så mycket konstruktiv kritik när du skriver såna här pärlor.
2007-01-22

  månica
din vinkel är kul, att inkräktning inte är av godo
att staff kan utmätas.
att det är någon som brutit sig in till en otillbörlig plats
och på samma gång adertonhundratal, man ger icke bort hjärtat sitt..

och den omvända ordningen
polisens svar i titeln och i texten får vi historien som föranleder svaret. också det fyndigt på rätt sätt
2007-01-22

  Söder
*ler* gillar humorn... och skickliga tjuvar tar sig nog in ändå...
2007-01-22

  SusanneStrömstedt
Vad sött...Mitt är också inkräktat,men det gör ingenting
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan