Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


lägga sig i lä

I en skiftning i vinden
tränger kylan undan dina andetag
Bortblåsta minnen ersätts av
tonsatt julkortssnö

Flingor lägger sig i lä
Brus mojnar
Viloläge för kylda passioner
Efter storm kommer sus
Vaggvisa för yrande impulser
Sömn ger kraft
Uppvaknandet sker till fågelkvitter och jordgubbsglass
Knoppning i det tysta
slår ut




Fri vers av E.B.A.S
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-01-22 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S