Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And we all drink us waisted on Saturdays


Jag har många små hemligheter som ingen ser
för ingen öppnar dem
Du har stora hjärtan att pryda väggarna med
en kärlek i väggen liksom
sånt är inte min stil

Hon har dansat med alla på Baren
men vem är det som faller varje gång
Han är vacker som sommaren när Han ler
men har ingen att sjunga för
inte ens för oss liksom

De är de stora med massor av mobilnummer i boken
men alla är så små egentligen
Vi försöker vara och är kanske lite renare
men är inte bättre när vi inte gör något
Det är ingen som vågar liksom

Jag vet inte vart du kommer ifrån
eller vilka mattebetyg du har.
Du har fler hjärtan än mig
men jag slår vad om att du är lika rädd ändå.

Vi är kanske olika
men den skillnaden blir ibland så obetydlig.




Fri vers av fannen
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-01-22 17:40



Bookmark and Share


  andreawolf
"Du har fler hjärtan än mig
men jag slår vad om att du är lika rädd ändå."

du, du kommer att bli något stort, tösabit!

puss
2007-01-22

  Paraply
hej fannen,
jag tänker inte tänka på att inte vara söt nu;

första ääär..
som en kolakaramell som man suger på länge. det är genialiskt faktiskt. riktigt baskrigt bra. "en kärlek i väggen liksom"
tuff mening. och bra med "liksom". det lät inte slarvigt eller så, som "liksom" kan göra ibland.
andra tappar lite grand men tredje är också sådär himlans underbar;

"men alla är så små egentligen
Vi försöker vara och är kanske lite renare
men är inte bättre när vi inte gör något"

som om du vet mycket mera än alla andra. som om du kollar på från ett blått moln fast egentligen, så är det ju värsta vanliga grejen att skriva om men jag tycker att det känns speciellt. jag tycker att det känns ifrån en ny vinkel. sett ifrån ett nytt håll.
tyvärr så tycker jag att du tappar i dom sista raderna och det är synd för då glömmer man nästan bort dom två tidigare snygga styckena. så mitt tips skulle vara att fixa till slutet och möjligtvis finslipa på andra. jag vet precis vad du menar men jag tänkte att du kanske kan hitta andra oanvända sätt att uttrycka det på. fast det är svårt, och du har redan lyckats bra,
puss
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum