Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan...

...inte säga att jag älskar dig.
men jag vet att du får mig att le
och att du rubbar mitt hjärta på sne




Övriga genrer av L.S
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-22 21:16



Bookmark and Share


    Jennie1127
så fina ord.. I like!
2007-01-23

    majbarn
åh
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S