Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odiskat.

En odiska kaffekôpp
ä väl ittna viktitt,
dä tykker i alla fall ja
å di flässt mä mäj.

Män då ha ni int träff
ho såm ja bor ihopp mä
en odiska kaffekôpp
kan förstör en hel kväll.

Män nu får dä va slut,
ho kan disk på nô ann ställ




Fri vers av raggnarr
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-01-23 08:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Som vanligt ett hjärtligt skratt, när jag ser dina träffande beskrivningar av vardagen. I synnerhet de små, men ibland ack så stora händelserna. ;)
2007-01-23

    sunnanvind
Tyche jäg å...
Stå på dä!
Tala vä na, o förklar hur du känn!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr