Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vodka.


Absolution


det är måndag
det är tisdag

och jag ritar spindlar
och jag ritar spindlar på min hud

som lever
som lever ett eget liv

likt tankarna
likt de svartfyllda tankarna

och jag längtar
och jag längtar bort



det är onsdag
det är torsdag

och jag faller
och jag faller likt kelvin

till absolut
till absolut noll

minus fyrahundrafemtioniokommasextiosju andetag senare

jag kan inte längre
jag kan inte längre stå



det är fredag
det är lördag

och jag sveper
och jag sveper sanningar med salt

från klarhet
till klarhet till klarhet

faller jag
faller jag med hjärtslagen

i takt med nyanserna
i takt med nyanserna som sakta bleknar

bleknar och längtar
bleknar och längtar bort



det är söndag
det är söndag

och allt jag vill
och allt jag vill är att glömma allt



det är måndag
det är måndag

det är fan måndag igen.










Fri vers av Johannes
Läst 554 gånger
Publicerad 2007-01-23 10:50



Bookmark and Share


  Матрёшa
ja, allt går runt o runt..Snyggt skivet iaf..med variation i teten ;)
2007-01-24

  frig
vill gå in med tanken att upprepningar sucks, men i den här blir de sjukt snygga. tycker om växlingen från måndag, tisdag osv.
yep, okostruktivahyllningskörer blir det
2007-01-23

  Ms Lovecraft
Så skål för fan!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes