Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Ett Rinnande Vatten

Som ett rinnande vatten som porlar i en flod,
hör jag din röst lika säkert som floden,
säkert men ändå rasslande rinner den fram och röjer allt i sin väg.

Jag hör din röst i en skala från 1-100
med mer som i intet finns det inget slut.




Fri vers av Nannus
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-23 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus