Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader från en svunnen tid, då jag fortfarande tittade på sport.


Risgryn på gôllve.

Dä ä risgryn på göllve
sa ho surt

sop ôppet da, sa ja
mä öga på spårten

dän där spårten
tar all di ti, sa ho

å dä kunn ja int nek te
för nog ä spårt härlitt
å mykk bätter än soping.




Fri vers av raggnarr
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 14:00



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Ack ja..ack ja..vad har den där sporten inte ställt till ? Sopar inte heller längre, använder centraldammsugare. När jag inte tittar på sport förstås....;)
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr