Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens eviga läte


Isens visslande
isblockens klingande ton
hörs i nattmörkret.

Varma vinterskor
glider letande framåt
på sköra skivor.

Isbilden lockar
med praktens bleka månljus
den sista natten.

Vattnet blir tunn is
och minnet av vaken dör
under vitt snömoln.

Isens visslande
isblockens klingande ton
hörs i gryningen.




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-01-23 15:13



Bookmark and Share


  Azerola
Isande vacker. Speglar rakt i genom. Elegant gjord!
2007-01-23

  AndersN
Föredömligt format. Frostigt cool helt enklet.
2007-01-23

    sunnanvind
Jag älskar vintern, så
jag gillar det här!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf