Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Det bildas rosor
under mina steg
när jag vandrar
över vindsvept hav

Det bildas sprickor i stormen
mina vita händer rör
vid dess vassa tänder




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 594 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-23 21:14



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Jag kan ju bara säga vad dikten säger mig - och jäklar! Har du också dagar av total hybris? Om jag läser den så så ger den ju verkligen en vacker bild av att vara "hög" på att vara. Just en vacker bild som förstärker känslan.
2009-02-04

  Carlita
vilka bilder du målar upp, fascinerande text
2008-05-19

  Liisa
underbart invaggande!
2007-11-11

  Just Emotions
wow jag gillar dina texter!!
2007-09-26

  stannar kvar
Snyggt, speciellt andra stycket var riktigt bra, en snygg ögonblicksbild.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson