Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta kjoltyget...

har fastnat i klätterrosen på solsidan

Vad väntar hon på?

Den vita duvan på axeln

färdad på vinden över land

rosens viskning om sitt kval

Vad väntar de på?

Det svarta kjoltyget

vill inte ryckas loss

Undrar vad hon gör här

i rosens taggar finnes svaret

den mjuka huden ryser  

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 629 gånger
Publicerad 2007-01-23 22:17



Bookmark and Share


  Smultris
Mystik och drömska känslor...
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg