Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om (Titeln är hennes namn III)

Om vi var sju år
och jag inte lika blyg som nu som då
då skulle jag dra i ditt hår




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 613 gånger
Publicerad 2007-01-23 22:36



Bookmark and Share


  francis
Så ofantligt sött. Det är första reaktionen. Smällter vems hårda hjärta som helst. Jag vill ge klokare kritik, men jag blir alldeles bortkollrad, vänta: enkelt och sant. Bra.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson