Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

UTTAGNING 2007

 

Det är jag som är Eva. Välkommen.
Vill du vara så vänlig att uppge namn, ålder och yrke för protokollet.

 

Jag heter Karl Adam Christiansson, är trettiofyra år och jobbar som modell.

 

Ja, det är fint. Nu är det ju så här att jag söker en attraktiv man. Det är ju inget fel i att se bra ut, snarare tvärt om i det här fallet. Fast nu är det ju just den mer djuriska maskulina looken jag är ute efter och ingen som tittar sig mer i spegeln än vad jag själv gör.

 

Men jag kan ändra mig, jag lovar.

 

Det är fint att du erkänner dina mindre lockande vanor och egenskaper. Man ska inte skämmas för sig och en riktig man tar det som en riktig karl så att säga. Mycket bra. Du får ruffa till dig lite. Vad är det du vill framföra för mig i dag?

 

Jo, jag tänkte att du skulle få tillfälle att se mig i aktion på catwalken. Kolla in vad du får, så du inte köper grisen i säcken. Hur en vanlig dag med mig ser ut, så att säga.

 

Det blir intressant. Varsågod!

 

(två väldigt långa minuters rumpvickande)

 

Det räcker så Karl. Det ser jättebra ut, du ska vara stolt över dig själv. Det är nämligen inte många andra som skulle vågat komma hit och göra det du gjorde för mig här idag.
Jag tänkte på ditt namn. Nu är det ju så att ditt tilltalsnamn faktiskt är Karl och inte Adam. Du vet ju vad kriteriet är för att ansöka hit. Hur ställer du dig till det?

 

Jag tänkte att om jag blev vald skulle jag byta namn från Karl till Adam istället. Trodde inte det skulle innebära några problem när jag faktiskt bär det namnet redan.

 

Ja, det är ju viktigt att du byter namn snabbt innan det kommer fram i media. Några skandaler har jag inte råd med. Är vi överens? Bra. Vad har du för intressen Karl?

 

Som Male model så ägnar jag min fritid mest åt att träna, gå på modevisningar och premiärfester.

 

Du är social, stark och vältränad. Ja det är mycket bra. Har du alla revben kvar? Det har du. Nu för tiden är det ju inte imponerande att ge bort ett revben för att få en kvinna. Den moderna kvinnan kräver andra ting. Kan du nämna några tror du?

 

Villkorslöst med frukt, ring och den helige anden.


Du är ju inte riktigt klok. Den helige anden. Vet du inte att han har flyttat utomlands tillsammans med sonen. Det blev ett fasligt liv när deras relation uppdagades. Ja, han är i varje fall inte med i bilden längre. Dessutom är händighet och simultanförmåga ett plus. I händelse av en nödsituation ska du kunna undsätta mig, bygga en ark, samla ihop två av alla sorters djur och växter och ändå orka ge mig obegränsat med sex. Vad säger du om det?


Jag är homosexuell och den enda anledningen till att jag skulle ligga med en kvinna är att jag vore just den ende mannen på jorden. Fast jag kanske kan bli lovad något substitut.

 

Karl, Karl, Karl. Du kan inte bli 2007 års Adam.

 

Men...

 

Inga men, jag söker Adam 2007, inte Fikus 2007. Tack för din ansökan men jag måste tyvärr leta vidare. Du är välkommen att prova lyckan och söka igen nästa år. Kanske känner du dig bättre lämpad då och har gjort anvisade förbättringar. Hittar du själv till dörren...
Övriga genrer av Nettan
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-01-24 10:37Bookmark and Share


  Albert
jag har bara ett leende som kommentar
och det syns ju inte
2007-02-05

  astranova
ja, mycket rolig idé! dessutom bra att man inte förstod på en gång.
2007-01-24

  Söder
*skratt* skön text... Kul idé...
2007-01-24

  Jean-Michel Orblin
he he orginelt
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan